Is draadloos opladen de toekomst?

09 Mar Door Mftechnology.nl

Is draadloos opladen de toekomst?

Je herkent het gevoel vast wel: Je moet nog een paar belletjes plegen maar je telefoon is midden op de werkdag al leeg. Geen wonder, de mobiele telefoon wordt tegenwoordig immers zo intensief gebruikt! Het is dan ook erg vervelend wanneer je telefoon een lege accu heeft. Bovendien is het altijd weer een struggle om je telefoonsnoer uit de knoop te halen en een stopcontact te vinden. Joinz komt daarom met een simpele oplossing voor jou en je collega´s: De draadloze oplader!

Voordelen van draadloos opladen

Een draadloze oplader is verbonden aan een usb-kabel en kan aan je laptop, computer of oplaadkopje worden aangesloten. Om je telefoon op te laden leg je deze simpelweg op het oplaadplatform. Zo voorkom je gedoe met snoertjes en bespaar je een hoop tijd.

Een ander belangrijk voordeel is dat vrijwel iedere mobiele telefoon voorzien is van een draadloos opladen functie. Zo kan jouw draadloze oplader iedereen zijn telefoon opladen en heb je geen last van verschillenden telefooningangen. Nooit meer last van een lage accu? Bestel dan vandaag nog je draadloze opladers bij Joinz!

Draadloze opladers bedrukken met logo

Ben je op zoek naar een gaaf en modern relatiegeschenk voor je collega’s en zakenpartners? Schenk je relaties dan een gepersonaliseerde draadloze oplader. Bij Joinz kan je jouw logo op je draadloze opladers al laten drukken vanaf €3,90 per stuk! De bedrukte draadloze opladers met logo zijn razend populair en staan dan ook niet voor niets in de bestsellerlijst. Met dit geschenk toon je je waardering voor je collega’s en geef je jouw bedrijf tegelijkertijd een moderne uitstraling.

Een volledig gepersonaliseerde draadloze oplader als relatiegeschenk bestellen? Ga dan voor een custom made draadloze oplader in de vorm en kleuren van jouw logo! Ben je benieuwd hoe jouw custom made draadloze oplader er uit komt te zien? Stuur vandaag nog jouw logo op naar onze designer en ontvang binnen enkele uren een digitaal 3D voorbeeld. Geheel gratis!

Duurzame draadloze opladers bedrukken

Wil je jouw bedrijf een duurzame look geven met één van de nieuwste gadgets? Ook dan zit je goed bij Joinz! Wij bieden een ruim assortiment van ecologische draadloze opladers of opladers van gerecyclede materiaal. De duurzame draadloze opladers zijn onder andere gemaakt van:

  • Bamboe
  • Tarwestro
  • Kurk
  • Gerecycled ABS plastic
  • RPET; gemaakt van gerecyclede plastic flesjes.
  • Elektronisch afval

Met zo een ecologische of gerecyclede draadloze oplader als relatiegeschenk straalt jouw bedrijf duurzaamheid uit. Dus waar wacht je nog op? Zet je in voor een moderne en groene toekomst met een bedrukte draadloze oplader van Joinz!